Close

Defence Lab Kids

DL Kids

Defence Lab Kids

Defence Lab Kids na de zomer ook in Nederland.

Defence Lab Kids programma is een praktische zelfverdediging- en fitnessprogramma voor kinderen. Het is ontwikkeld om op een effectieve manier kinderen hun lichamelijke en mentale vaardigheden te helpen ontwikkelen.

Wat leren de DL kids?

Het is een educatief programma dat de kinderen helpt ontwikkelen met behulp van martial arts, waarbij de focus ligt op zelfverdediging. Het doel van dit programma is om kinderen verschillende vaardigheden en attitude te helpen ontwikkelen. Vaardigheden die ze nodig hebben in onze huidige samenleving, die voortdurend evolueert.

Zelfvertrouwen en persoonlijke groei

Belangrijker nog, kinderen zullen ontdekken dat het een programma is dat hun zal helpen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Het zal hun zelfvertrouwen doen groeien, het zal hun leren dat ze alles kunnen zijn wat zij willen zijn, ze leren hun eigen grenzen stellen.

Een zeer belangrijk en revolutionair punt in het DL Kids programma is de interactie van ouders met hun kinderen, die door een gekwalificeerde instructeur begeleid worden om verschillende rollen aan te nemen; Soms als leraren en soms als leerlingen.

Wij geven ouders een verhalenboek om samen te lezen met de kinderen, verhalen die samenvallen met de thema’s die ze leren in de Martial Arts-lessen.

Met dat alles zullen ouders begrijpen hoe hun kinderen zijn, welke dingen ze het leukst vinden en het belang van het luisteren naar hun kinderen zien, vooral als ze iets willen vertellen, laten zien of leren.

Het is een unieke kans om dit belangrijke onderdeel van de relatie te begrijpen. Ouders zullen een beetje beter begrijpen hoe hun kinderen zich ontwikkelen en hoe ze hen kunnen helpen om hun examens voor te bereiden en om zich te verbeteren.

Hier hebben ze de mogelijkheid om samen te zijn, samen te leren.