Close

DL Combat Sports

Over DL Combat Sports Programma

Het nieuwe DL Combat Sports programma dat is ontworpen door Javier Gomez en Defence Lab is een geëvalueerd Combat System, dat werd ontwikkeld na 25 jaren van training met de belangrijkste en meest erkende namen in de wereld van “combat sports”.
Een veel gestelde vraag is: “Ja, ik wil graag een combat sports trainen… maar dit is erg gevaarlijk en ik wil niet hard in mijn gezicht worden geraakt”

Wij hebben DL Combat Sport ontwikkelt om iedereen de kans te bieden om de beste methode te leren dat bestaat in de combat sports.

Het “DL Thai Boxing programma” is gebaseerd op het traditionele Thai boxing systeem, wat de beste en meeste effectieve fighting drills bevat. De belangrijkste focus is uithoudingsvermogen, kracht, continue verbetering, evenals de cultuur en legendarische traditie ontdekken.

Hoe is het DL Thai Boxing programma ontwikkeld?

Na jaren van studie, testen met partners, reizen over de wereld om te leren van de verschillende meesters in de Martial Arts en uren lesgeven en training in de ring om ons product te testen hebben wij het beste resultaat bereikt… HET BESTE THAI BOXING PROGRAMMA in de Wereld.

Het Thai Boxing programma is uitermate geschikt voor mensen die graag thai boxing willen leren in een leuke en veilige omgeving.

En, Defence Lab biedt het eerste thai boxing programma aan dat ontwikkeld is om sneller te leren in een zo kort mogelijke tijd.