Close

Het wetenschappelijk onderzoek naar de fysieke en mentale aspecten van op dewerkelijkheid gebaseerde gevechten en zelfverdediging.

Het DNA Fight ScienceSystem van Defence Lab is een vrijdenkend zelfverdedigingssysteem op basis vanop de werkelijkheid gebaseerde gevechten.

Het DNA Fight ScienceSystem van Defence Lab is voortdurend in ontwikkeling, wordtvoortdurend aangepast en EVOLUEERT voortdurend in samenspraak met z’n omgeving.Technieken, principes en filosofieën worden altijd afgewogen tegen de vraag“Werkt het?”

We geloven niet dat het ooit “perfect” zal zijn….We zijn altijd aan hetkijken, luisteren, trainen, testen en uiteindelijk aan het EVOLUEREN.

Meer dan een vechtsport

Je leert niet alleen maar een vechtsport, je leert ook hoe je zelfanalyse uitlokt en je leert gevechtenanalyseren.

Begrijpen wie we zijn

De mens, zijn fysieke, mentale, emotionele en spirituele structuren, sterke en zwakke punten bestuderen.

De waarheid vinden

Voortdurend vragen uitlokken die dezoektocht naar de waarheid in het gevecht en in jezelf stimuleren.

Altijd vragen blijven stellen

Meedogenloos vraagtekens blijven zetten bijgeconditioneerde grenzen

Ontdek jezelf

Je helpen JEZELF uit te dagen en te ontdekken!

DNA fight science

Het nieuwe DNA fight science programma, ontwikkeld door Andy Norman en Defence Lab is een reflectie van zijn eigen provocatieve levensverhaal tot nu toe. Andy heeft een fenomenale trainingsachtergrond, en een zeer kleurrijke geschiedenis, en daarmee blijft Defence Lab een reflectie van één van de belangrijkste pioniers op het gebied van moderne gevechtstraining methoden.

Andy zegt:

De mens heeft mij altijd geïntrigeerd; DNA is overduidelijk een “geheime” code voor onze genetische bouw.

Vanaf het allereerste begin van mijn onderzoek, ben ik gefascineerd geweest door het proces van verdediging in aanval; hoe maak je van een verdedigingsmechanisme de meest brute en ballistische vorm van zelfverdediging. Toevalligerwijs kan DNA ook worden gezien als een acroniem voor defence ‘in’ attack…dus dat is hoe de DNA fight science-naam uiteindelijk is ontstaan.

“DNA – Defence in attack; beschrijft precies wat we doen en wat ik mijn hele leven al doe”


Er kunnen geweldige dingen voortkomen uit dat wat veel mensen voor gek verslijten, totdat het de “NORM” wordt…

Wat is het krachtigste menselijke instinct?

Overleven…


dna_strand

 Deze provocatieve en inspirerende DNA Fight Science zal de manier waarop je denkt en je vechttraining benadert aansporen, provoceren, uitdagen en voorgoed veranderen …

Keeping it Real

We leven in een wereld die voortdurend aan verandering onderhevig is; evolutie is een natuurlijke levenscyclus. De dingen om ons heen veranderen voortdurend en zijn voortdurend onderhevig aan vooruitgang; vechtkunsten en vaardigheden zijn daarin niet anders…ze evolueren voortdurend. We moeten ons allemaal aanpassen aan de veranderingen die plaatsvinden in onze gemeenschap, met name met betrekking tot de bescherming van onszelf en van onze geliefden.

De kern van de DNA Fight Science is het KWEKEN van INSTINCT. En is een direct gevolg van echte gebeurtenissen, ervaringen en jaren van onderzoek en studie in het ‘Lab’.

Het DNA Fight Science-proces heeft een radicaal moderne aanpak, daarom is het niet gebonden aan oude en primitieve tradities, en beperken zij dus ook niet het nimmer eindigende evolutieproces.

Als je echt een open-minded volgeling bent van de vechtkunst, en klaar bent om te leren en je vaardigheden en eigenschappen te doen evalueren, om zo een efficiënte, dynamische en ballistische VECHTMACHINE te worden – zoek dan niet verder en kies voor de volledig nieuwe DNA Fight Science van Defence Lab.

Creatieve en innovatieve informatie is belangrijk bij het najagen van uitmuntendheid. Het verleggen van de grenzen van de geconditioneerde geest is nooit eenvoudig, maar wel ESSENTIEEL wanneer je de ongrijpbare vaardigheden wilt leren en ontwikkelen die de meesten ontglippen… MAAR die zij wél actief najagen!

Werkt het echt?

Dit is de belangrijkste vraag

DNA Fight Science is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring, duizenden uren training, talloze ervaringen in de echte wereld, oftewel gevechten, en de garantie dat, wat er ook gebeurt, we altijd de volgende vraag zullen stellen en OPLOSSEN ….. Werkt het écht?

DNA Fight Science is NIET zomaar een “zelfverdedigingssysteem”.

Dit is het meest complete, in gevecht geteste, door experts geëvalueerde VECHT-systeem dat ooit is ontwikkeld om JOU te helpen bij je reis naar de ontdekking van JOUW potentieel.

Vanaf dit moment zal de DNA Fight Science voorgoed onderdeel maken van je arsenaal en je in staat te stellen om je volledige potentieel te benutten…EN NOG VEEL MEER!

We wisten dat dit een revolutie zou veroorzaken in de wereld van de vechtsport, dus lieten we geen middel onbeproefd en hebben meer dan 20 jaar gewerkt aan de ontwikkeling, verkenning en verbetering van de DNA Fight Science – zodat JIJ daar de vruchten van kunt plukken!

Ontsluit het POTENTIEEL in je DNA

Je zult merken dat het briljante van DNA Fight Science is, dat je de mogelijkheid krijgt om uit je DNA te putten. Je zult leren om de code in je bloed te doen ontwaken, hetgeen je de mogelijkheid geeft om te VECHTEN OM TE OVERLEVEN.

  • Als je nog nooit gevechtstraining hebt gehad of een vechtsysteem hebt geleerd, dan zul je onmiddellijk effectieve en realistische zelfverdedigingsmechanisme leren
  • Als je al andere vechtsporten beoefend hebt, dan zal de DNA Fight Science VERBETEREN wat je al kunt.
  • En als je al een leerling van het Defence Lab bent, dan zal dit pakket je vaardigheden ONMIDDELLIJK vergroten.

Of dit nu helemaal nieuw voor je is, je al ervaring hebt in andere vechtsporten of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, de DNA Fight Science System geeft je het vermogen om te Vechten om te Overleven.

Onze specialiteit; close quarter

Het DNA-programma omvat alle soorten vechtsport, daarover is geen twijfel mogelijk, maar onze grootste kracht is ons agressieve ‘smash and enter’ proces. Door de jaren heen, is het mijn doel geweest om processen te ontwikkelen die ons in staat stellen om onder druk te presteren in ‘close quarters’; oftewel het ‘close quarter’-domein te domineren.”

DNA is onze persoonlijke code, het is wie wij zijn en wij, als leerlingen van de vechtsport, proberen uiteindelijk om de chaoscode te kraken.

Het ontcijferen van de chaoscode is als het bestuderen van het universum, het is duizelingwekkend complex, maar er is een formule die gebruikt kan worden om inzicht te verschaffen in onze fysieke vaardigheden. Dat geeft ons vervolgens de mogelijkheid om gebruik te maken van de kennis die we verkrijgen door uitvoerig introspectief onderzoek naar de mens, zowel fysiek als emotioneel.


DNA door DL

DNA door DL bevat een aantal fundamentele mechanische ontwikkelingsoefeningen die de basis vormen van je persoonlijke fysieke platform. Zonder dit platform is het lastig om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om je volledige potentieel te benutten, aangezien deze fundamentele oefeningen je de beginselen leren van de 4 gevechtsniveaus en de efficiëntie van beweging.

Leer het. Doorbreek vermoeidheid. Overkom stress.

Dit is ons model voor het trainen van het DNA Fight Science System.

In drie stappen leer je hoe je je volledig kunt verdedigen met behulp van het DNA-systeem.

1.) LEREN – Eerst moet je leren en begrijpen hoe de techniek(en) en bewegingen werken.

2.) INSTAMPEN – Je moet de bewegingen oefenen en trainen totdat je het spiergeheugen ontwikkelt.

3.) BEHEERS DE STRESS – Dit is het BELANGRIJKSTE en hetgeen DL anders maakt dan elke andere vechtsport. We moeten leren functioneren in stressvolle omstandigheden. Dat doen we door middel van sparren, scenariogevechten (in een kroeg, in de bioscoop, in een club enzovoort), stressoefeningen en meer!

Binnen dit model – veranderen onze leerlingen en instructeurs in ongelooflijke DNA VECHTMACHINES!