Close

Ook instructeur worden?

Wij streven naar landelijke dekking, opdat iedereen bij Defence Lab Nederland, DNA fight science in zijn of haar regio kan trainen. We zijn hiervoor op zoek naar instructeurs om deze blinde vlekken op de kaart invulling te geven. Voldoe jij aan de voorwaarden en wil jij instructeur DNA fight science worden, neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Het team van Defence Lab Nederland verwelkomt nieuwe collegae en is een fijn team om mee te werken. Of je nu een eigen school hebt of onder een lead instructor werkt, je bent onderdeel van het Nederlandse Defence Lab instructor team.


Wat verwachten wij van ons nieuwe teamlid:
Passie voor DNA fight science (zelfverdediging)
2 keer in de week meetrainen met de reguliere lessen
Aanwezig zijn bij de workshops


Instructeur bij Defence Lab Nederland is een lifestyle.  Het vergt intensieve training en toewijding. Dit betekent opoffering van vrije weekenden en avonden. Vervolg trainingen en specialisaties. Het leadership programma is slechts het eerste kleine stapje in de fascinerende reis die je van plan bent aan te vangen. Zonder deze inzet en zonder support van je thuisfront zal je carrière bij Defence Lab kort zijn.

Instructeur worden bij Defence Lab vraag een investering van geld en tijd. Omdat wij zo snel mogelijk landelijke dekking willen krijgen zijn de kosten op dit moment erg laag.

Kandidaten worden worden onderworpen aan een toelatingsprocedure o.l.v. lead instructor Pascal Speek. Na afloop van een selectiedag krijg je te horen of je kan deelnemen aan het leadership programma.


Wat heeft Defence Lab Nederland bij aanmelding van een kandidaat nodig?
Verklaring VOG ( inleveren tijdens selectiedag, niet ouder dan 6 maanden)


Voorwaarden
Een instructeur van Defence Lab spreekt, leest, schrijft en begrijpt de Engelse taal. Stuur een brief met je motivatie, plannen en je c.v. naar Defence Lab Nederland. Een persoonlijk gesprek met de lead instructor en het volgen van een selectie training behoort tot de toelatings procedure. Een fysieke/mentale toelatingstest waarin doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, kracht, vecht mentaliteit/skills e.a. getoetst worden. U bent na voltooiing van het leadership programma een voorbeeld voor uw studenten en derhalve stellen wij minimale eisen. Je hebt Defence Lab Nederland hoog in het vaandel en bent bereid dit uit te dragen.

Kosten

€ 600,- voor leadership programma van 1 jaar

€ 50,- voor selectie procedure (1 dag)

€ 20,- per jaar voor registratie Defence Lab

 $ 47,- per maand toegang instructor portal en virtual HQ.


*Wij werken niet met wurgcontracten en boeteclausules. Wij vertrouwen op onze kracht en kwaliteit en proberen u niet koste wat kost aan ons te binden. Let u hier goed op voordat u enig contract/overeenkomst ondertekent. Je mag gerust eerst vergelijken.

Wat krijg jij
  1. Het recht op DL Nederland te vertegenwoordigen en het leiden van een officiële dependance
  2. Het met trots mogen dragen van het Defence Lab Instructor Uniform
  3. Les van de Lead Instructor en deelname aan speciaal georganiseerde trainingskampen
  4. Toegang tot online portal met student curriculum en instructievideo’s
  5. Officieel DL Instructor Certificaat ( na het voltooien van een assessment)