Close

13 maart 2018

Instructor training and open Seminar Andy Norman in Neuss

Instructor training and open Seminar Andy Norman in Neuss

Instructor training and open Seminar Andy Norman in Neuss

Zaterdag 10 maart was het zover. Instructor training and open Seminar Andy Norman in Neuss. Helaas was ik niet fit en ben ik zaterdag iets later vertrokken dan gepland. Begin van de middag kwam ik aan in Neuss. In het lab van Defence Lab Dusseldorf van lead instructor Chris Closs. Ik zag hier veel oude bekende en ook veel nieuwe gezichten. Het afgelopen half jaar is het aantal instructeurs in Duitsland enorm toegenomen. Ondanks dat ik niet fit was, heb ik toch kunnen trainen. Het was veel herhaling. Gelukkig ook veel nieuwe technieken, waaronder de Terminator 10 (T10).

Na de instructeurstraining heb ik nog even bijgepraat met Andy Norman en heb ik een DL armband en ketting cadeau gekregen. Deze zijn binnenkort verkrijgbaar op de website www.defencelab.com. Vervolgens snel naar het hotel om in te checken en lekker te douchen. Mijn energie was zo’n beetje op zijn nulpunt terecht gekomen. Helaas weinig tijd om bij te komen. Snel naar een restaurant in Dusseldorf om te eten met de andere lead insctructors, Andy, Rich en Grek.

Zondag helaas niet kunnen uitslapen. Ik werd al erg vroeg wakker en nog steeds niet fit. Ik heb goed ontbeten in het restaurant van het hotel en vervolgens naar het lab gereden voor de open seminar. Mijn studenten van lab Zwolle waren al aanwezig. Wij hebben verschillende aspecten deze dag behandeld, waaronder het voetwerk. Waarom doen we voetwerk? Al met al was het een fantastisch weekend. Bijgaand een aantal foto’s voor een mooie impressie van dit fantastische weekend.

Greetz
Pascal Speek
Lead Instructor
Team Storm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *