Close

16 mei 2017

Open seminar Andy Norman in Wiesbaden

Open seminar Andy Norman in Wiesbaden

Zaterdag

In het weekend van 13 en 14 mei was er een open seminar van Andy Norman in Wiesbaden. Andy was samen met Grek en Richn Portman van de DL crew naar Duitsland afgereisd. De zaterdag was een dag voor de lead instructors, instructors en assistants. 6 uur lang werd er dieper op een aantal belangrijke sessies ingaan. Het is echt ongelooflijk hoeveel kennis Andy Norman heeft en hoe vernieuwend zijn inzichten zijn. Er is vooral veel antwoord gegeven op “What if?

Ook is er nog een uur besteed aan business training, zodat je bij alle Defence Lab scholen het zelfde kan verwachten. De zelfde kwaliteit en service.

Zondag

Zondag was het een open seminar en voor iedereen toegankelijk. Het was lekker druk. Ruim 70 mensen. Het ontstaan van de “Salute”is behandeld en wat je wel niet allemaal kan doen met deze “Salute”. In Duitsland is Defence Lab met haar hoofdprogramma “DNA fight science” keihard aan het groeien. Wij hopen dat de mensen in Nederland ook snel Defence Lab ontdekken en kennismaken met het meeste effectieve zelfverdedigingssysteem van dit moment, DNA fight science.

Seminar Andy Norman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *